Aimi Mastura
24 Apr 2022

Kenapa saya tengok orang lain twist smooth je, tapi yg saya dapat ni susah gila nak twist sampai sakit tangan. Saya dah dm dkt ig, and dah buat apa yg disuruh tp still sama. Saya ada tanya lagi, tp admin seen je ???? saya dah try push downwards, sama. Tak smooth juga bila twist. Packaging cantik dah tapi mcm tak function pon tak guna juga.

Sceleena Varghese
02 Oct 2021

i just absolutely adore this one. am never gonna change my foundation again.

Yong Zanariah
27 May 2021

The texture is lightweight and the shade is just perfect to my skin !!

Nurhanisah Muhd khairi
28 Apr 2021

Nice packaging. Loves the shade, it suits my skin tone very well.

Sarah Aina
18 Feb 2021

I LOVE THIS FOUNDATION SO MUCH. Its perfect for anyone who wants a medium coverage and the roller application just makes it better!